Utvärdering av bareMinerals skincare

Testperioden är nu över. Sista inlägget om produkterna har jag nyligt publicerat här på bloggen. Vill ni läsa inläggen om alla fyra produkter jag testat så hittar ni även länkar till allt i senaste inlägget här under, alternativt i kategorin "Lina testar".
Jag har använt produkterna i princip varje morgon och kväll nu under fyra veckor och helt ärligt, om det beror på att jag varit mer noggrann med att rengöra mitt ansikte under en period eller om det beror på att produkterna är övernaturligt bra, det törs jag inte säga. Däremot så kan jag utan att tveka skriva under på att det är fantastiskt bra produkter. 
Det jag är allra mest nöjd med är att jag äntligen har en serie hemma som är både skonsam mot huden, tillverkad på naturliga ingredienser och därmed mycket snällare mot naturen och mig och som jag faktiskt inte är allergisk mot. Mitt ansikte och min hy både klarar av produkterna och dessutom reagerar mycket positivt.
Jag har tyvärr läst att det finns dom som inte klarat av att använda dessa produkter på grund av allergiska reaktioner, men som med allt annat så måste man prova för att veta och jag kan därför inte lova er att alla ni med känslig hy och allergier kan använda dessa.
Men helt klart värt att prova.
 
Att varje produkt har en pumpflaska gör det hela ännu bättre. Det är lätt att få rätt mängd, det blir inget slöseri och ett pump från nästan varje räcker för att rengöra och vårda ditt ansilkte grundligt. Det är hygieniskt och smidigt med pump, så tack bareMinerals för att ni inte använder er av burkar.
Den som överaskade mig mest med rengöringen var att till och med mascaran som annars är så svår att få bort, lossnade utan att jag behövde gnugga sönder ögonlocken eller slita bort fransarna. Lika lätt som jag svepte händerna över ansiktet, lika lätt drog jag dem över ögonen och all mascara, till och med på nedre fransraden lossnade utan problem. Halleluja liksom!
Jag blev otroligt ren i hyn utan att känna mig torr efteråt. Sådär stram som att huden ska gå sönder, som det annars kan upplevas. 
Rynkserumet, eller vad man kan översätta det till på svenska var också över förväntan. Jag har aldrig använt liknande produkter förr dock, men fina linjer i panna och skrattrynkor har helt klart, inte försvunnit, men tunnats ut lite. Jag tror dock inte att längre användande kommer göra så att de försvinner, men att dom är mindre tydliga räcker gott för att jag ska bli nöjd.
Ögoncremen var fenomenal som trots sin tjocka konsistens inte lämnade en kladdig hud efter sig utan gick bra in i huden och snabbt så man behöver inte vänta flera timmar med att lägga en make up. Mina ögon ser nu mycket piggare ut eftersom mina mörka partier under ögonen inte är lika synliga. Den är lite dyr, men ändå helt klart värd att köpa. 15ml Firming eye treatment räcker förvånansvärt länge. Tummen upp!
Sist men inte minst, en fuktlotion som gör huden bejbislen, återfuktad bortom alla gränser och doftar otroligt gott. 
Ja, jag behöver nog inte säga så mycket mer. Jag kan sammanfatta det hela med att jag är faktiskt riktigt nöjd.
 
 
 
Lina testar | |
Upp