Throwback

Ber om ursäkt för att jag ser lite tvär ut på bilden. Det är jag egentligen inte alls, jag hade bara förmågan att göra en sådär snygg min som man bara alltid gör när man inte hinner reagera på fotot. Satt och kollade igenom minnet på kameran och hittade denna bild från förra sommaren.
Jag vet att jag är gravid nu och att det kanske inte är konstigt att man samlat på sig endel vätska och endel extravikt, speciellt då jag aldrig varit så stillasittande i hela mitt liv eftersom jag bråkat med foglossning och värk under så lång tid av graviditeten. 
Hursomhelst så tänker jag mig att denna bild ska få vara lite motivation till mig efter förlossningen. En realistisk motivation med tanke på att det först och främst är en bild på mig själv och inte någon fitnesstränad kropp. Sen är det också en bild där jag inte är i mitt livs form, men ändå hyfsat bra. Nu ska jag inte nämna att jag har en bild i mobilen, också på mig själv, som jag egentligen strävar efter, men det får man komma till sen. Det är liksom inte realistiskt att komma dit "av sig själv". 
Här har jag en målbild iaf. Sen får vi se hur det går med det. 
 
Är det något mer jag ska jobba efter utifrån denna bild så är det håret. Inte färgen, men längden och kvalitén. Vi hade bott ute i stugan i princip hela denna sommar och jag hade då endast tvättat håret i havsvatten. Vilken skillad det är alltså! Håret var glansigt, mjukt, långt(!), allt vad det inte är just nu. Här dock rätt okammat och rufsigt. Saknar det där håret. Brun var jag också..fifan!
 
 
Kroppsligt | |
Upp