Jag vill börja NU. Det kliar i fingrarna!

Grått är ju som trist ibland..
 
Jag tänkte länge så att jag skulle vara praktisk och inte göra så stora förändringar när det kommer till rummet som lillfisen ska få. Om man nu utgår ifrån att vi ska bo här så pass länge att han hinner bli lite större och skaffa sig egen vilja och tycker att färgvalet vi tog när han föddes och eventuella tapeter är supertöntiga så skulle jag lämna det med de vita väggar det är idag och hålla det just så. Ganska vitt. Som resten av vårt hem. Hålla oss till ljusa grå toner med lite inslag av nån färg i tavlor. 
 
Har ju börjat fundera över möbler och kolla upp vad och var vi ska handla. Även om han ska sova med oss, så länge han behöver äta på nätterna iaf, så är han väl inte direkt i behov av ett eget rum tänker ni då. Men vi kommer ändå göra det klart ganska snart. Eftersom allt ändå händer i det rummet förutom just att sova så tycker jag det är lika bra att sätta igång direkt. 
Alla kläder, leksaker, sängkläder, handdukar ...ja allt kommer vara därinne från start eftersom det inte får plats någon annanstans. 
 
Stod och tittade på babygymmet tidigare idag och då slog det mig plötsligt. Vi ska inte alls ha bara vitt och grått här inne. Nej, det blir ju supertrist. Det ska fortfarande få vara vita väggar och ändå hållas ganska ljust därinne, men det får bli lite mer färg på inredning och detaljer istället. Så jag inspirerades av färgerna på gymmet och började sedan titta runt på olika sidor med inredning och leksaker för barn och har nu världens önskelista till detta. 
 
Barnrum

 Grönt och blått ska det alltså bli. Fisen ska få ett lektält som jag tänker inreda som en riktig myshörna. Där ska det läggas eventuellt läggas in madrass om jag hittar skumgummi som man kan få i runt format. Annars får det lösa sig med filtar och kuddar i massor. Helst skulle jag vilja ha ett tält i tyg, men hittar inte riktigt det jag söker. I mitt huvud ser jag egentligen typ en marockansk koja i fina gröna och blå tyger, men var tusan ska jag hitta det? Valde att visa detta nu bara för att ni ska få in lite känsla i hur jag tänker. Vimpeln älskar jag så den kommer jag nog beställa ganska snart. Förvaringslådor och boxar i matchande färger. Blå lampor och så tänkte jag beställa Iris lights i samma toner och lite andra smådetaljer. Sen ska jag hitta en riktigt fin matta också, men det får nog vänta lite mer.  Sophie the girafe fick följa med på bilden, men det är mest för att jag är så himla kär i den. Samma med krokodilen från Jellycat. UNDERBAR!!! 
Tänkte köpa vita talvellister från IKEA och måla om för att ha till böcker och annat fint. Vet ni av nåt som skulle passa detta så säg gära till, allra bäst vore om ni kunde tipsa om tält och länka gärna så jag kan kika.
Heminredning och detaljer, I väntan på dig | |
Upp