Jag har ju glömt visa citronbrallan

De där utlovade bilderna på plaggen jag beställde från Lindex till Lille P för ett, nu ganska bra tag sedan, har helt fallit i glömska. Inte meningen. Ni får påminna mig när jag är såhär slarvig.
Här är en del av de jag beställde iaf. Köpte ett gäng helvita bodys och annat basic som jag inte finner någon vits i att lägga upp. Visar bara det som är skojsigt. Vad tycks? Jag tror fisen kommer bli sjukt snygg i sina fina kläder.
 
Lite blandade storlekar här. Tröjan i 62, zebrabrallan i 80 och de helgrå i 74 tror jag.
 
Grönt, turkos och svart mellan 56 och 68 typ.
 
Och sist men främst skulle jag vilja påstå att detta är. Byxan jag pratat om en hel del nu. Underbara citroner i glada färger. UNDERBARA!! Storlek 74.
 
 
The Fisen style | |
#1 - - My:

Tänk bara på vilken årstid det kommer vara när barnet är i de större storlekarna, då det kan vara lite för kallt i feb (tex) att ha de tunna citronbyxorna.
jag har tidigare inte läst din blogg, utan fastnade för Nasse bilden på bloggs startsida. Men det var bara ett tips från min sida. jag väntar mitt andra barn nu, har en tös på 8 månader hemma.

Svar: Tack för tipset, men ja jag har tänkt på det. Svårt att vet hur fort de små växer, men även om det är svinkallt när byxorna passar så har man ju overall ute?! :) Önskar dig allt gott och lycka till i din andra graviditet. Tack för att du tittade in och kommenterade.
Lina

Upp