Ibland är man bara så jävla trött

Skulle fota "veckans mage" idag. Helt ärligt - jag orkar inte.
 
Vaknade tidigt idag, gjorde värsta brakfrullen, väckte älsklingen och så åt vi i vardagsrummet medan vi tittade på tv. Sen somnade vi. Så sjukt trött idag. Men det är väl så ibland har jag hört. Kring 12.30-tiden traskade vi iväg till vårdcentralen där jag lämnade blod och stod på vågen. Insåg att det är länge sedan jag kontrollerat min vikt. Jag har gått upp närmare 14(!!)kg nu. Helt sjukt. Inte konstigt att jag känner mig lite svullen.
 
Mina värden var dock exeplariska. 
Socker på 5,4. Blodtrycket minns jag inte, men det var klart godkänt. HB på 156 och SF-mått på 28, mot föregående mätning på 25cm.
 
Hade en BVC-sköterska på Föräldrautbildningen som visade film. pratade om efterkontroller, amning och annat, blev klar lite tidigare än vanligt, gick till affären där vi handlade en bit oxfilé som vi lagade till middag. Ligger i soffan nu. Trött trött trött.
 
Får helt enkelt försöka göra en bättre uppdatering med bild på magen och den sedvanliga infon om lille P en annan dag. Förhoppningsvis imorgon.
 
Tusen tack för alla superfina kommentarer i inlägget om Nasse på min mage. Underbart när ni kommenterar. ♥ Inlägget i sig verkade locka många besökare också så vi kanske får försöka fortsätta på temat måla magen och sedan lägga upp hör. Har ni tips på motiv så kommentera gärna så ska vi se vad min man kan åstadkomma. :)
I väntan på dig, Vardagligt | |
Upp