Full i magen

Har varit till svärisarna och grillat och hängt på verandan. Lätt varmaste dagen detta år och då passar jag på, smart som jag är, att ta på mig en stor svart t-shirt och långa (dock vita) leggings. Bra där Smart-Lina! Hade jag bara varit lite fiffig så hade jag ju kunnat se till att få en lite tjusigare ton på det bleka fläsket, men icket. Verkar komma regn imorgon dessutom så det hade ju varit nice att njuta till fullo idag. Nåja, sommaren är väl inte slut än och skönt dessutom med en regndag så det sköljer bort lite pollen. Hemma på ballen går det bra att hänga och i allmänhet kring de centrala delarna av byn utan att jag snoret sprutar ur näsan och jag nyser oavbrutet, men hemma hos dom där det är massa gräsmatta, träd och buskar så nyser jag ihjäl mig typ. 
Blev en klassisk grillning idag med marinerat kött, majkolv och halloumi. Gjorde en tomatsallad med spenat, basilika och rödlök till det. Lite bröd och annat gott. Köpte svenska jordgubbar idag för första gången och även om dom inte var sådär supersöta än så var det ruggigt mumsigt.
 
Kameran är kvar där borta eftersom mannen också är kvar så jag har inga bilder att visa, därför blir det en solig selfie jag postade igår på Instagram.
 
 
All dressed up from Junkyard ...vad annars!
Solisar - Lurar (dock vita) - Linne - Byxor (syns ej på bild)
 
Vardagligt | |
Upp