Efter regn kommer solsken

Plötsligt skingrades molnen en gnutta och solens strålar sken in genom mitt fönster, för att sedan lika snabbt försvinna. Men det känns ljusare nu. Jag kan urskilja skuggor och jag tror, om inte allt för lång stund så är det vackert väder igen. Have faith!
 
Måste bara skryta lite över den där snygga mannen jag älskar, lever- och delar mitt liv med. Han kom nämligen hem med rosor till mig igårkväll. Igen. Jag börjar bli på tok för bortskämd och jag fattar inte om han har ett sjätte sinne av något slag(?) för de senaste gångerna har dom kommit samma dag som jag städat hemma. Jag blir alltid lika glad över att få vackra blommor. Men när man spenderat dagen med att göra något för oss, som att städa till exempel, då värmer det ju faktiskt lite extra i hjärtat. Då känns det mer värt.
Med det sagt så menar jag givetvis inte att jag skulle kräva presenter för varje gång jag städar eller tvättar. Bara så alla förstår det.
 
 
Han är så sjukt underbar min älskling. Den finaste jag någonsin träffat i hela mitt liv. Och det bästa av allt - han älskar mig! ♥
 
...och jag älskar honom. Föralltid.
Kärleken | |
Upp