Lite nytt till fisen

 
 
 
Hämtade ut paketet igår från Kappahl som jag beställde för ett tag sen till lillfisen. Alla små plagg är så underbart söta att jag typ dör sötdöden varje gång jag håller i en tröja eller ett liten body. Den bruna byxan med knappar har vi sedan tidigare, men älskar dom så vi tog en storlek större också. Så himla gulligt att det ser ut som små morfarskalsonger ♥. Newbie har verkligen hur mycket fint, även om det dock går i ganska "oglada" färger det mesta. Innan vi visste att fisen är en pojke så köpte jag en hel del från Newbie just eftersom de är ganska unisex på färgerna och modellerna. Däremot så har jag fått hem ett par byxor som jag insåg hade spets nere vid foten. Lite fundersam på det. Vi får väl dra strumpan över.
Tycker ni att jag är knäpp som bryr mig om så små saker?
 
Har paketet från Lindex och H&M kvar att hämta ut, sen tror jag att vi nöjer oss med kläder till lillen är född. Han lär ju få en hel del av andra också.
 
 
 Det här är väl vad vi hittills hamstrat på oss. Det kommer bli en mysig liten kille, det kan man konstatera. Mjukt och gosigt ska det va!
I väntan på dig | | En kommentar |
Upp