Nu är det snart en mindre..

Listan att bocka av innan vår lille fis kommer till världen har stått still ganska länge nu, men idag är det trots allt en sak mindre att tänka på. Nästan.
Ingenting är här än, men det är iaf på väg.
La en order på lite saker häromdagen och nu väntar jag med spänning på det som komma skall. Nästa punkt på listan är nog att jag/vi måste åka till IKEA och handla lite. Har lite annat som också måste beställas och så är det den där rackarns tvättmaskinen. Och ja, stolen hos Agnez.
 
Det är bland annat en garderob på väg nu. En byrå till hallen, nya sängbord, lite smågalgar, en badbalja och sånt där smått och gott.
Nu när ni läser detta så funderar ni över varför i helvete man måste ha en byrå i hallen och nya sängbord bara för att man ska få en liten bejbis. Så är ju inte alls fallet. Man kan givetvis vänta också, men det är möbler jag varit på väg att införskaffa sedan vi flyttade in här och just nu så råkade lite cash rulla in på kontot samt att jag tycker att det vore skönt att ha lite ordning och reda och göra detta nu medan jag orkar, har lust och inte prioriterar att göra annat om dagarna än att rackla med Ingvars instruktioner.
 
 
 
Garderob då till fisens rum för förvaring av kläder (såklart), blöjpaket bland annat, kanske tillbehör till vagnen, filtar, sängkläder och jag allt sånt då vi inte har så mycket annat utrymme att förvara allt sånt. Känns bra att ha allt på samma ställe också. Sen denna byrå med 6 lådor som ska stå i hallen. Inte direkt när man kommer in utan mer i hallen efter hallen så att säga. Ni som varit här vet var jag menar. Där ska jag gömma skor, väskor och annat som tar massa plats i hallen där man kommer in för att få lite mer luft och utrymme då den är ganska smal och liten. Sängbordet är beställt i två uppsättningar (också såklart) för att vi ska kunna ha på varje sida sängen. En till mig, en till mannen på andra sidan sängen. Just nu har vi bara bord och det är lite rackligt då det lätt blir lite rörigt och dammigt. Nu får man ha vilka hemlisar och vilket skrot man vill i sina lådor.
 
Andra saker från samma ställe måste som sagt också inhandlas, men det hoppas jag kunna göra genom ett besök i den fysiska butiken så snart som möjligt.
Grejjer jag beställt | |
Upp