Att vara så trött

Jag drar runt i ett konstant dis just nu. Jag är trött. Så trött.
 
I början av graviditeten var jag också trött. Under en kort period sov jag i princip hela tiden. Det är lite samma just nu. Var lite orolig att det var järnvärdet, men eftersom det var så otroligt bra för 3 veckor sedan hade jag lite svårt att tro att det skulle sänks så pass drastiskt att jag plötsligt blivit såhär trött. På besöket hos BM i måndags togs därför ett extra prov. BM bekräftade lite mina misstankar om att det är en period just nu i slutet som gör att man blir allmänt trött. Och i kombination med min allergi och medicinen som följer med den resulterar det i att jag blir ännu tröttare. Har försökt låta bli att ta allergimedicinen nu så mycket jag kan för att slippa sova bort hela dagarna, varje dag liksom. Och precis som jag tänkte så visade sig järnvärdet vara jättebra fortfarande.
 
 
Dagarna spenderas nu mest på soffan, under täcket. Jag äter och sover typ. Kramas och myser med min älskling och tittar på film. Plockar lite här hemma när jag orkar och idag har jag (kort i taket), tvättat större delen av dagen. Hade en tvättkorg som vi inte längre kunde stänga locket på och sen jag har faktiskt tvättat upp ALLA ljusa kläder till lillfisen. Hur mysigt! ♥
Några tvättar till av mörka kläder, sängkläder osv så är allt det klart också.
Imorgon ska jag gå och köpa tvättmaskin. Om jag orkar. Känns som att vi varken kommer vilja spendera tiden med annat än att springa upp och ner i tvättstugan och anpassa oss efter tvättider när bejbis kommer. Vi har inte världens största badrum, men en toppmatad maskin ryms perfekt därinne. Skötbordet får vi ha i fisens rum istället.
 
 
Fick samtal från IKEA leverans idag också och den 25'e kommer möblerna jag har beställt. Som jag längtar efter att få bygga ihop dom och fylla upp med allt som hänger och tar plats på andra ställen. Ska bli så himla roligt att få vika in små bejbiskläder i garderoben och dessutom få mer plats och luft i hallen när vi kan flytta massa kläder och skor.
 
 
Blev några dåliga bilder från min Instagram som fick laddas upp i detta inlägg. Har inte så mycket annat att bjuda på då jag inte fotat något senaste dagarna.
 
I väntan på dig, Vardagligt | | Kommentera |
Upp