Pre-fall outfit

Ute gassar solen som aldrig förr och inne sitter jag framför fläkten med nerdragna persienner och tittar på höstkläder...?
 
Jo, det är helt sant. Har sovit sjukt dåligt inatt och dessutom varit upp kring 06-snåret för att äta så jag är trött idag. Ska gå ut sen en sväng. Men inte nu. Inte än. Endel ångest och rastlöshet drabbar mig när jag sitter här inne, men jag måste försöka inse också att min kropp och lillfisen där inne inte orkar med lika mycket som jag vill alltid. Så idag får det blir en slapp dag. Slösurfar på höstkläder och hittade en komplett outfit som skulle göra mig glad. 
 
 
Givetvis kommer allt från mitt favoritställe Junkyard! ♥
 
Mössa Rocawear - Tröja Sixth June - Leggings Junkyard XX XY - Skor Supra
 

Som ni ser - en sjukt snygg och komplett outfit för vilken dag som helst. Det som gör mig lite sur, men å andra sidan himla glad är det faktum att det alltid är herrskorna från Supra som är snygga och sällan de som kommer till dam. Sjukt trist! Det är oftast mer klara färger, mer attityd på herrskorna och dam är oftast lite "blekare", lite tråkigare. Hurra för mig dock som hittade dessa på junioravdelningen. No fuss, enkla, svarta. Men det är också bra. Passar till allt! Dessutom sjukt bra pris.
På önskelistan | |
Upp