OMFG!!!!

Det är helt sjukt!
Jag har verkligen ingen ursäkt heller. Jag vet bara inte vad jag ska skriva om just nu. Jo - graviditeten såklart! Jag har liksom bara kommit av mig, kan man säga. Motivationen har väl på sätt och vis inte heller försvunnit, det har kanske bara känts lite "tjatigt" eftersom det inte hänt så mycket avancerat i min graviditet. 
Magen har växt en hel del, likaså resten av mig, men annars... Jag mår ungefär som tidigare, jag lever och är precis som tidigare.
Men trots det så måste jag återuppta detta. Som jag skrivit så många gånger förr så gör jag ju detta allra mest för min egen skull. För att jag ska kunna gå tillbaka och läsa. Men också för er!
Ni som fortfarande håller er kvar här trots att jag är sämst i världen på att uppdatera. Hur ska jag kunna kompensera er för er trofasthet?
 
Jag ska inte börjar med att skriva en hel novell efter detta långa uppehåll. Jag ville väl mest berätta att allt går bra, jag mår bra, lille P mår bra ...ja vi mår alla väldans bra. Vi befinner oss nu i vecka 36 (35+4) så senast på söndag ska jag se till att få upp ett ordentligt inlägg - då går vi in i vecka 37. Det närmar sig kan man säga.
 
Har ingen ny bild att visa på magen, men som jag också berättat för er så många gånger förr så kan ni alltid gå in på min Instagram och kolla lite. Där finns någon hyfsat ny bild, plus massa annat som händer till vardags. Jag har ju länkat till den här till höger och vill ni snoka via er mobil så kan ni alltid leta upp mig (@linablomback). Den är öppen så ni behöver inte ens be om att få följa mig. Fiffigt va! 
 
Bjukkar på några andra bilder jag la in i datorn idag. Någon har ni kanske sett för, någon annan... kanske inte.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vardagligt | |
#1 - - Johanna:

Åh så spännande! Nu kan bebisen komma när som helst! xD

Svar: Iiiiihh jaa det är helt galet!!!! Jag är totalt redo för att han ska komma nu, typ idag, på alla tänkbara plan förutom det mentala. Jag är så sjukt nervös över hur jag kommer hantera det. Men ut ska han ju. >< ...Känner du dig redo?
Lina

Upp