Måndagar. Inte så olik söndagar

Det här med att inte jobba alltså.
 
Det har som jag skrivit tidigare både sina för- och nackdelar. Igår tog vi sovmorgon. Tog en promenad ner på stan. Vandrade runt lite innan vi fortsatte hem till Axel och hans familj för att fira honom på hans 3-årsdag. Vi överlämnade en present som jag tror gick hem. Sjukt svårt det där att köpa presenter till 3-åringar. Fikade lite och surrade. Trevligt. 
Promenerade hem till svärföräldrarna där vi sedan lånade bil och åkte ner till Coop. Vi landade hemma i soffan kring 19-tiden med varsin hamburgare, såg film och ugefär där någonstans stannade söndagen. 
 
Idag, måndag, är det dags att ta tag i söndagsbestyren. Jag tog sovmorgon även denna dag. Struntade i att klä mig och satte bara upp håret i en tofs. Listor ska skrivas, villkoren för a-kassa ska uppfyllas. Disken ska tas omhand och det är nu läge att laga en bra middag, lagom till fästmannen kommer hem. 
Fix och plock av tvätt, prylar och skräp. Ikväll ska jag googla och anteckna recept och förslag till bjudmat. Känns jätteroligt och längtar jättemycket till min fina vän Anna's kommande 30-årsfest! 
 
Imorgon ska jag kontakta hyresvärden angående frågor om inflyttande hyresgäst. Även vattenfall och bredbandsbolaget bör jag kontakta snart. 
Läge att inhandla fler flyttlådor också. Sjukt irriterande att de ska vara så besvärliga att släpa hem bara. Och just det, paketet på ICA. MÅSTE försöka få hem det senast imorgon också inann det går tillbaka. 
 
Nu. Slutsvamlat. Avslutar med detta. . . 
 
 
 
 
 
Vardagligt | | Kommentera |
Upp