Mojitos, gräddtårta och rengjord golvbrunn!

Idag har jag inte varit ut genom dörren en enda gång!
 
 
Helgen har verkligen bara rusat förbi. Det blev sponant och sjukt trevligt i lördags tillsammans med Viktoria då vi träffades och åt en brunch tillsammans ute på Valhall's terass. Då klockan passerade 11 beställde vi vår första drink och där blev vi kvar ganska många timmar. Solen gassade och det var verkligen jättemysigt där ute. Fästmannen anslöt senare på eftermiddagen då vi satt ute på balkongen hemma hos Viktoria och Dan och varvade mojito med rosévin och rökte allt för många cigaretter. 12 timmar senare befann vi oss återigen på Valhall's terass. Där blev det dock endast ett glas innan vi sa godnatt till varandra och cyklade hem. 
Bra gjort av oss!
 
Söndagen bjöd på bakfylla i form av uttorkning och huvudvärk. Vi låg i sängen halva dagen. 
Men eftermiddagen blev underbar då vi cyklade iväg och handlade massor med mat, åkte hem till mannens föräldrar, grillade allt från lax till kyckling, kotletter, grönsaker, gräddade bröd och gjorde sallad för 14 personer. (Hans familj är något större än min!) 
Gräddtårta med färska jordgubbar och glass åt vi efter maten, innan solen gick ner över taknocken hos grannen. 
Jag och älskling avslutade kvällen i soffan, med en film och en påse chips.
 
Anledningen till att jag inte varit ut genom dörren idag beror på att jag städat från att jag klev upp till nyss då jag kom ut ur duschen. Bortsett från allt jag plockat undan, dammtorkat, dammsugit och skurat golv så har jag även storstädat hela badrummet - från golv till tak. Eller från avlopp kanske jag ska skriva. Jag plockade isär hela vattenlåset i handfatet och rengjorde det så det ser ut som nytt. Där fastnar det gegg vill jag lova! Jag passade även på att riva ut badkaret och rengöra golvet under och väggarna bakom som även dessa blir "geggiga". Och golvbrunnen. Alltså fy fan så jävla nasty det är!! Och det luktar inte direkt gott då man börjar röra i sånt där. Men nu är allt skinande blankt och rent, jag är grymt nöjd och min fästman är stolt! :)
 
Nu ska jag nog bara njuta av renligheten i vårt hem, dricka lite kaffe, bläddra i tidningar och mysa tills det är dags att gå och lägga sig igen.
Inte så mycket mer att säga med andra ord. Återkommer med lite bilder från helgen imorgon.
 
 
Smutsparty!
Vardagligt | | Kommentera |
Upp