Okammad och ensam

 
Idag gör jag verkligen inte ett skit. Han som jag älskar och lever med har varit på jobbet sen kl.11 och kommer hem igen på sisådär 6 timmar. Blä! Ingen att leka med då. Å andra sidan så har jag inte frågat någon annan heller. Har ingen direkt lust att gå ut just nu då det är både kallt och regnigt, så jag och lille P chillar inne med lite kaffe, lite läsning, sånger och till och med lite dans.
Blir intressant att se sen men antingen kommer vår lille fis gilla First aid kit otroligt mycket eller så kommer han avsky dom. Framför allt när det gäller låten "Wolf" för den har spelats väldigt frekvent de senaste veckorna.
 
Vi ska snart börja fundera på vad vi vill äta till middag, känner att halsbrännan är på väg (säkert från kaffet), så jag ska nog ta en omeprazol också. Jag vet att det allra bästa vore att helt avstå från kaffe, men en liten kopp om dagen vill jag verkligen ha så då får jag väl överväga halsbränna ändå.
 
Som ni ser på bilden så har jag idag världens slapparutstyrsel. Byxorna är dock balla! Linnet är från JC och säkert 5 år gammalt. Minns att jag köpte det i Göteborg iaf. Håret är inte borstat och utöver lite mascara och bryn så har jag skitit i sminket idag. Jag måste fixa naglarna också, lacket är slitet och bortnött, men vad gör väl det om hundra år! Har hittat en länk i silver som jag putsat upp nu, som ni också kan se på bilden. Så nu är forlovningsringen, om än inte på mitt finger, men trots allt ganska nära hjärtat. Är lite rädd för att den ska bli repig i kanten och på insidan då den snurrar runt på halsbantet hela tiden nu, men länken är rund (en s.k ormlänk, tror jag), så jag hoppas att det inte blir så repigt. Vad tror ni?
Vardagligt | |
#1 - - Johanna:

Jag har också satt min förlovningsring i kedja runt halsen nu. Och smink har jag trappat ner på sedan jag läste att alla barnmorskor i Danmark avråder gravida från att använda smink, parfym och hårspray. Kroppen absorberar ju allting och under graviditeten överförs det till barnet så barnängens tvål, shampoo och balsan använder jag numera. En aloe vera deo och sminkar mig bara till jobbet eller kalas. Går jag hemma en hel dag så får det kvitta.

Upp