Nya penslar

(Mobilbild)
 
Ska jag vara helt ärlig så kan jag inte påstå att jag är så duktig som man bör, på att rengöra och tvätta mina sminkpenslar. Ska man gå by the book så ska man väl göra det efter varje användning?! Jag hade tyckt att jag var ganska bra om jag hade gjort det en gång i veckan. Nu beror det givetvis på vilken borste och vilket användningsområde den har, men jag rengör inte mina borstar ordentligt en gång i veckan. Däremot så gjorde jag det igår och nu är alla torra och rena. Det är ju för härligt ändå med fräscha penslar, så jag kan väl tycka att jag borde bli lite bättre på att tvätta dom. Slängde även en del gamla penslar som antingen är för gamla helt enkelt eller så fyller dom inte längre någon funktion bara. 
Nu vet ju inte ni hur många penslar jag tidigare haft och då jag inte fotat någon före-bild (inte förebild) (humor), så kan jag bara visa er de penlsar jag nu har kvar och hur jag förvarar dom.
Det känns lite fattigt så jag beställde ett gäng med nya fina penslar från eleven. Lite blandade modeller från lite blandade märken, ni får se sen när dom kommer. Sen kom lite annat med i korgen innan jag klickade på "köp".
 
    
 
Vad har ni för penslar i er samling och hur förvarar ni dom? Vilken pensel skulle ni aldrig klara er utan och vilken är den mest överskattade/onödiga?
Upp