Något alldeles extra för intresseklubben idag

Har spenderat hela dagen ute i solskenet. Eller, spenderar är korrekt böjning - sitter fortfarande ute. Lille P har nog fått lite färg skulle jag tro också. Har dragit upp linnet ovanför magen så han också får se solen lite, hehe. Det är för härligt nu när det börjar bli lite sommar, men det skulle mer än gärna få regna inatt så all pollen som bara exploderat ut spolas undan, ialla fall lite. Det är ett rent helvete att hantera när man, som jag, är sinnessjukt allergisk och dessutom inte får ta medicinen man är van vid. 
Vi var och rekade lite efter balkonglådor idag. Hittade eventuellt två stycken samt en ampel som jag tänkte köpa. Vet bara inte vad jag ska plantera än. Skulle vara roligt med nånting ätbart, typ jordgubbar, rabarber, örter eller så, men samtidigt så vill jag ha fina blommor att titta på. Måste fixa golvet också! Och dynor till stolarna ...och och och. Det är dags för ett besök på IKEA snart. Behöver ju köpa den där garderoben också. Jaja, en annan dag. 
Är för varmt för att skriva och att tänka så jag lägger upp lite bilder istället för den intresserade. Seså, anteckna nu!
 
Har handlat lite idag. Spännande va!
 
Mellismelon fick det bli. Hur gott!!!
 
Älskling lagade mat innan han började idag och eftersom det är för sent för att kalla det lunch då så då blev det detta till middag idag. 
 
Lite sol på bleka magen.
Nu ska jag fortsätta sitta här och mysa i solen en stund innan jag ger upp för idag, tar en dusch och parkerar mig i soffan. 
Vardagligt | |
Upp