Måste man känna sig ful bara för att man ammar?

Har hittat fyra favoriter hos GlamMom. Håller på att bunkra upp med amningsbh'ar och de jag hittills testat känns hemska. Har testat både Lindex, H&M och Kappahl nu och ingen passar mig. Allra vanligast verkar vara att dom är rent ut sagt skittråkiga. Sen följer samma mönster av dålig passform och noll stöd och lyft. Ingen vaddering är det heller. Eftersom inlägg i bh'n ska kombineras med stora, ömma bröstvårtor och läckage så känns ju ändå vaddering som något att föredra?! Inläggen syns igenom jättetydligt annars, risken för att det ska bli läckage och synas på tröjan man bär känns ju också mycket större samt att det värmer mer och skyddar bättre. Fattar inte varför det ska vara så svårt att få tag på i vilken underklädesbutik som helst.
Hursomhelst så verkar GlamMom tänkt till lite mer på den fronten och framför allt tänkt en hel del på design och färg. Älskart! Varför ska man vara tråkig och sjukt osnygg bara för att man ammar? Jag vill att mina underkläder ska se ut och kännas precis så som dom alltid gjort. Jag vill känna mig fin och snygg under trots att jag ammar. Så jag tackar gudarna och GlamMom för att dom löst det åt mig. 
Jag har till och med googlat på vadderad amningsbh och det är inte många festliga träffar som kommer kan jag meddela. 
Har även hittat amningsinlägg och värmande inlägg som jag tänkte klicka hem, plus nåt amningsvänlig linne eller så. Här har ni iaf mina favoriter när det kommer till underkläder. Ska försöka bestämma mig för två stycken först och främst eftersom jag inte har en aning om hur länge brösten kommer hålla samma storlek. Och OM jag ens kommer ha möjlihet att amma. Det är ju osagt än. 
 
Fyra favoriter


 Blommorna är inget att bry sig om, la bara in dom för att det var lite fint. 
På önskelistan | |
Upp