Kläder för mammor & gravida, del 2

Jag skrev ju för ett tag sedan om att det är så jävla tråkigt att utbudet och modet för gravida är så obefintligt och skittrist. Att alla som på något sätt tillverkar och säljer sånt tänker på samma sätt. Det finns inget utbud, ingen variation alls. Hur kommer det sig? Varför måste man se ut på ett visst sätt för att vara gravid och bli mamma? Varför är det så smalt, finns verkligen ingen efterfrågan? Känns ju helt sjukt med tanke på hur många tjejer/kvinnor som konsumerar kläder någon gång i sitt liv faktiskt blir mamma. 
Sen detdär om att man ska se ut på ett visst sätt tänker jag inte ens gå in på, jag blir så upprörd. Det finns så många trångsynta stackars individer i vårt samhälle så det är skrämmande. 
 
Här har ni några tankar från Sanna Bråding som också är inne lite på samma ämne. Så jävla tråkigt att folk dömer henne som mamma bara för att hon har en stil som syns, som inte smälter in i den grå massan. Att hon på något sätt skulle bli en dålig mamma för att hon har rakad skalle, långa naglar eller balla kläder. 
 
 
 
Dagens ord, tanke eller citat, Funderingar | |
Upp