Hårångest

Alltså jag måste ta ett beslut nu. NU! Mitt hår är totalsabbat och har varit det under en ganska lång tid. Det behöver vård, omsorg, kärlek, färg och en sax. Problemet är väl att jag inte vet riktigt vad jag vill med mitt hår. Jo, jag vet att jag innerst inne skulle vilja ha lååååååångt tjockt svall, men det funkar inte riktigt i verkligheten. Mitt hår är för slitet för att jag alls skulle överväg att sätta extensions i det. Känns bortkastat och inte direkt något som jag tror skulle se bra ut. Det enda kloka är väl egentligen att kapa bort och börja om på ny kula. Men jag vet inte. Jag vet inte hur det skulle se ut. Jag vet inte hur jag vill att det ska se ut när jag vet att jag inte kan få som jag vill. Har suttit och googlat på frisyrer, hittat några som ser fina ut. Men ser det fint ut på mig? Vill jag se ut så? Jag vill ju ha långt hår. Jag har ju alltid haft långt hår. Jag trivs ju bäst så. Page alltså? 
 
Vad tycker ni om dessa frisyrer exempelvis? Vad tror ni om att jag skulle bära en sån frilla? Bra eller anus? Vad ska jag annars göra? Tipsa, berätta, ge mig råååååd för jag är vilsen i hårkaoset.
 
(Lånat från google)
Funderingar | |
#1 - - Vickan:

Jag tror på andra från höger. Den kändes mest du. :) den längst till höger kändes för snäll.

Svar: Jag är väl mest inne på den också. Typ som första bilden eller den näst sista där som du menade. Den längst till höger tycker jag var fin bara för att det inte var så rakt och lite mer rufsigt och ojämnt. Gillar inte luggen dock. Vet bara inte om jag göra någon verklighet av detta, men det skulle behövas.
Lina

#2 - - marycaroline.blogg.se:

Vet hur det är att ha kaoshår. Jag klippte av håret för att slippa allt trassel och det där slitna. Ville ha långt egentligen, men det fungerade inte. Nu kan jag säga att det är otroligt skönt med kortare hår. De du har hittat här är ju kanonsnygga :) Nr 2 känns enklast att sköta om :)

Svar: Kan tänka mig att det är en otroligt lättnad när det slitna försvinner och man "bara" har det friska och korta håret att borsta igenom och sköta om. Vi får se hur det slutar för mig, jag har fortfarande svårt att släppa tankarna på mitt långa hår, men börjar mer och mer inse att jag måste klippa bort för att kunna låta det växa långt på ett fint sätt.
Lina

#3 - - marycaroline.blogg.se:

Sv: Tror du tänker helt rätt. Det är svårt att tänka sig att man ska klippa av håret och att det sen växer ut igen, långsamt, men det kan absolut vara värt det i längden :) Samtidigt är det ju det att man ska ha någonting man trivs och mår bra i. Trivs man inte med sitt hår stör man sig ju tyvärr på det.

Upp