Ett litet steg närmare

Nu har vi betat av lite mer på vår bejbis-lista. En mjuklift till vagnen är beställd. Likaså en barnvagnsgardin och ett myggnät. Köpte lite bra-ha-saker också som termometer, pysventil, nässug och annat smått och gott. I samma veva kunde jag inte låta bli att få med lite karameller från Elodie Details. Jag är typ kär i allt som finns där och hade jag råd skulle jag köpa allt. Vi har börjat fundera över om vi ska ha en sele eller sjal också. Har hittat en supermysig vintermodell från Ergobaby som ser så fin ut. Blir det en sån så kompletterar vi isf med ett spädbarnsinlägg så vi kan ha den från början. Känns ganska fiffigt och praktiskt med en eftersom vi har så många trappor upp till oss så kan det vara skönt att inte alltid behöva ha vagnen för att ha händerna fria. Alternativet är att ha en sjal. Fördelsen med sjal känns som att det blir lite rörligare och lättare att bära inne. Nackdelen blir då att jag tycker det verkar kallt på vintern?
 
 
Här är det vi beställde från Elodie. Resten av sakerna får jag visa sen när dom kommer. Ska försöka hitta på något produktivt att göra nu, alternativt äta nånting. Älsklingen jobbar ikväll så jag får roa mig själv. Vad gör ni idag?
I väntan på dig | |
#1 - - Annika:

Bowling och middag! :)
Är du sugen på baby björn selen eller kikar du på annat? Puss ❤

Svar: Ja vi funderar ju som sagt på en Ergobaby. Men inget är bestämt som jag också skrev. Visst är den en Orginal du har? Var den svart? Det som kändes så fiffigt med Ergobaby var ju att den går att bära på så många olika sätt.. Och så såg det så gossigt ut med vinterfodret och att den var vit. Men vi får se. Är ju samtidigt sugen på en sjal. Och alternativt din. Om vi köper en sjal istället kanske vi köper din också till att ha på vintern. Beroende på vad du vill ha?!
Lina

Upp