En liten resumé på vad som händer och lite Instagram

♥Blåbärsavtryck på mitt frukostägg ♥Paketämtning ♥Nya penslar
 
 
♥Me and my mage ♥Nytt lack från OPI ♥Selfie efter middagsdejt
 
 
 

ANNARS:
 
Dagarna bara springer iväg och jag inser att det blivit ett glapp i bloggen. Jag har hämtat ut paketet från Lindex som jag måste visa. Samma lika med beställningarna från Jollyroom och Lekmer. Måste ta tag i det så fort jag kan och hinner. Just nu sitter jag och känner på älsklingens nya arbetsdator så jag har inte tillgång till mina bilder. Insåg däremot att vi har, inte mindre än, fyra styckna datorer hemma nu. Det är ju nödvändigt på två personer. I samma veva som jag hör mig själv säga "JAG MÅSTE HA EN SÅNHÄR!". Med tanke på att alla fyra faktiskt används och är i bruk, om man säger så. Men sen är ju, som jag skrev, en av dom en arbetsdator och inte en dator som "tillhör vårt hem" så att säga. Men eftersom att älskling jobbar endel hemma så ...ja. Ni hajjar. 
 
Jag var och åt middag tillsammans med Agnez i onsdags på nyöppnade, nyrenoverade Valhall. Kalasade till med en 3-rätters på de 3 timmar vi spenderade där. Det har verkligen blivit mycket finare och mer genomtänkt och enhetligt i inredningen nu. Det var däremot inte alls som jag föreställt mig. Maten var bra, jag skulle våga mig på att säga att den är bäst i stan, men med det sagt så vågar jag också säga att det fattas lite för att den ska vara perekt. I min smak iaf, både när det gäller upplägg och tillagning. Ska bli spännande att få testa fler rätter och se om mina åsiker förändras. 
 
Idag har jag varit på lunchdejt med Viktoria på samma ställe. Åt Ceasarsallad. Den var god. Lite för tjocka ostskivor, Hade görna sett att de var tunnare, mindre eller rivna, men minuspoängen hamnar egentligen på portionsstorleken tyvärr. Trots att jag åt bröd till så blev jag inte riktigt mätt. Vet dock inte om jag var sjukt hungrig idag, men jag tror inte det. Det komiska i detta är att jag ätit deras Ceasarsallad förut, fast som middag och då har den varit så enormt gigantisk att man inte vet var man ska börja. Jag får ge det hela ett nytt försök med andra ord.
Hursomhelst så har vi ätit mjukglass i solen idag också. Årets första vill jag tillägga. Sjukt trevligt, sjukt gott. Det har varit helt underbart väder idag, bortsett från vissa fula moln emellanåt. Jag och mannen har dessutom ätit middag ute på balkongen också. Mys!
 
 
Vardagligt | |
Upp