Chokladbollsröra

Man skulle kunna kalla det för nånting däremellan efterrätten och kvällsmålet kanske, men jag har ätit detta till frukost också, så det passar lika bra. I det fallet får man kanske komplettera med ett kokt ägg, frukt eller kanske en smörgås med makrill och avocado. Som man vill. Idag fyllde den funktionen som en mellis ungefär.
 
Jag har lagt upp denna förut vet jag, dock minns jag inte om det var här eller på Instagram. Hursomhelst. Ikväll gjorde jag chokladbollsröra med "jordnötsfrosting".
 
 
Fästmannen har dragit iväg med kameran så bilderna är tagna med mobilen. 
 

För att göra chokladbollsröran mixar du ihop fiberhavre, keso, en halv banan, lite vaniljpulver och kakao. Klicka sedan ut det i en skål. Mosa resten av bananen och blanda med jordnötssmör och klicka över. Toppa med bär av tycke och smak. Eller strunta i det, vilket som. Glöm inte att ekologiska och "rena" råvaror är enda vägen att gå. Sen kan man bara krypa upp (ner?) i soffan och mumsa på detta länge länge.
 
Här är de råvaror och fabrikat jag använt mig av. För att se större, klicka på bilden.
Matnyttigt | |
Upp