bareMinerals Purely nourishing moiturizer

För två dagar sedan fyllde jag i, och skickade in min utvärdering om hudvårdsprodukterna jag fått testa under fyra veckor till Beautyclub. Idag är det dags att berätta lite för er om den fjärde och sista produkten i serien från bareMinerals. 
Ni kan läsa om dom andra här, här och här.
Detta är en fuktlotion av rang! Den är dryg, luktar fräscht och jättegot och den gör verkligen precis vad den ska: återfuktar! Min hy ser piggare ut och jag får en helt annan lyster. Den gör ansiktet och halsen mjuk och bejbislen. Jag älskar den och kommer helt klart vilja fortsätta använda den.
 
PURELY NOURISHING MOISTURIZER
 
Smörj in på rengjort ansikte och hals, morgon och kväll. En pump från flaskan räcker.
 
Såhär säger bareMinerlas om produkten:
Lätt fuktlotion som gör huden fastare och mer elasisk, ger ökad lyster och förbättrad hudstruktur. Den får sin kraft av vårt bareMinerals ActiveSoil Complex som med sitt unika elektrolyssystem förser huden med optimla fukt och kraftfulla antioxidanter.
 
  • Fri från parabener, parfym och artificiella oljor.

Önskar ni mer information om de aktiva ingredienser denna lotion innehåller så tveka inte att fråga. Ni kan maila mig eller skriva en kommentar på inlägget så svarar jag.
 
PURELY NOURISHING MOISTURIZER
Rek. utpris 489:-, 50ml
bareMinerals finns att köpa på salonger och spa-anläggningar över hela landet samt utvalda Åhléns varuhus, NK Stockholm och Göteborg samt Kicks.
 
Lina testar | |
Upp