Är det en liten evil minion som gömmer sig därinne?

Blev ett nytt motiv igår. Så himla söt. Älskar de lila Minion's från "Despicable me". Att det kunde vara så himla roligt att få magen målad kunde jag aldrig ana, men det är det verkligen och igår sprattlade lille fisen omkring medan mannen ritade. Undra vad han tänker att vi håller på med?!
Blev lite kaos ett tag då rätt lila nyans inte fanns och det kom lite svordomar och frustration från mannen som inte tyckte att det blev bra nog. Jag skrattade så jag höll på att kissa ner mig och tänkte sedan, "stackars pojke, vad kommer du till för slags föräldrar egentligen!"
 
 
Hör kommer en till bild och där fick Nasse vara med på ett hörn. 
 
Det regnar idag, precis som utlovat och jag ska denna dag ägna till att göra lite nytta. Bland annat så ska jag uppfylla mina krav till a-kassan, röja lite här hemma samt försöka få tag på en tvättid och om möjligt då tvätta idag. Skulle så sjukt gärna vilja åka och köpa alla saker på IKEA nu, det kliar verkligen i fingrarna efter att få ordna upp i hallen, i fisens rum och bland hans kläder. Finns det någon där ute som kan skänka mig ett släp? Köpte såpa igår också så nu ska golven skuras. Fästmannen jobbar ikväll så det blir rester från gårdagen till middag för mig. Passar perfekt en dag som denna. Imorgon ska det storhandlas!
I väntan på dig | |
Upp