Efter regn kommer solsken

Plötsligt skingrades molnen en gnutta och solens strålar sken in genom mitt fönster, för att sedan lika snabbt försvinna. Men det känns ljusare nu. Jag kan urskilja skuggor och jag tror, om inte allt för lång stund så är det vackert väder igen. Have faith!
 
Måste bara skryta lite över den där snygga mannen jag älskar, lever- och delar mitt liv med. Han kom nämligen hem med rosor till mig igårkväll. Igen. Jag börjar bli på tok för bortskämd och jag fattar inte om han har ett sjätte sinne av något slag(?) för de senaste gångerna har dom kommit samma dag som jag städat hemma. Jag blir alltid lika glad över att få vackra blommor. Men när man spenderat dagen med att göra något för oss, som att städa till exempel, då värmer det ju faktiskt lite extra i hjärtat. Då känns det mer värt.
Med det sagt så menar jag givetvis inte att jag skulle kräva presenter för varje gång jag städar eller tvättar. Bara så alla förstår det.
 
 
Han är så sjukt underbar min älskling. Den finaste jag någonsin träffat i hela mitt liv. Och det bästa av allt - han älskar mig! ♥
 
...och jag älskar honom. Föralltid.
Kärleken | | Kommentera |

Okammad och ensam

 
Idag gör jag verkligen inte ett skit. Han som jag älskar och lever med har varit på jobbet sen kl.11 och kommer hem igen på sisådär 6 timmar. Blä! Ingen att leka med då. Å andra sidan så har jag inte frågat någon annan heller. Har ingen direkt lust att gå ut just nu då det är både kallt och regnigt, så jag och lille P chillar inne med lite kaffe, lite läsning, sånger och till och med lite dans.
Blir intressant att se sen men antingen kommer vår lille fis gilla First aid kit otroligt mycket eller så kommer han avsky dom. Framför allt när det gäller låten "Wolf" för den har spelats väldigt frekvent de senaste veckorna.
 
Vi ska snart börja fundera på vad vi vill äta till middag, känner att halsbrännan är på väg (säkert från kaffet), så jag ska nog ta en omeprazol också. Jag vet att det allra bästa vore att helt avstå från kaffe, men en liten kopp om dagen vill jag verkligen ha så då får jag väl överväga halsbränna ändå.
 
Som ni ser på bilden så har jag idag världens slapparutstyrsel. Byxorna är dock balla! Linnet är från JC och säkert 5 år gammalt. Minns att jag köpte det i Göteborg iaf. Håret är inte borstat och utöver lite mascara och bryn så har jag skitit i sminket idag. Jag måste fixa naglarna också, lacket är slitet och bortnött, men vad gör väl det om hundra år! Har hittat en länk i silver som jag putsat upp nu, som ni också kan se på bilden. Så nu är forlovningsringen, om än inte på mitt finger, men trots allt ganska nära hjärtat. Är lite rädd för att den ska bli repig i kanten och på insidan då den snurrar runt på halsbantet hela tiden nu, men länken är rund (en s.k ormlänk, tror jag), så jag hoppas att det inte blir så repigt. Vad tror ni?
Vardagligt | | En kommentar |

Är det en liten evil minion som gömmer sig därinne?

Blev ett nytt motiv igår. Så himla söt. Älskar de lila Minion's från "Despicable me". Att det kunde vara så himla roligt att få magen målad kunde jag aldrig ana, men det är det verkligen och igår sprattlade lille fisen omkring medan mannen ritade. Undra vad han tänker att vi håller på med?!
Blev lite kaos ett tag då rätt lila nyans inte fanns och det kom lite svordomar och frustration från mannen som inte tyckte att det blev bra nog. Jag skrattade så jag höll på att kissa ner mig och tänkte sedan, "stackars pojke, vad kommer du till för slags föräldrar egentligen!"
 
 
Hör kommer en till bild och där fick Nasse vara med på ett hörn. 
 
Det regnar idag, precis som utlovat och jag ska denna dag ägna till att göra lite nytta. Bland annat så ska jag uppfylla mina krav till a-kassan, röja lite här hemma samt försöka få tag på en tvättid och om möjligt då tvätta idag. Skulle så sjukt gärna vilja åka och köpa alla saker på IKEA nu, det kliar verkligen i fingrarna efter att få ordna upp i hallen, i fisens rum och bland hans kläder. Finns det någon där ute som kan skänka mig ett släp? Köpte såpa igår också så nu ska golven skuras. Fästmannen jobbar ikväll så det blir rester från gårdagen till middag för mig. Passar perfekt en dag som denna. Imorgon ska det storhandlas!
I väntan på dig | | Kommentera |
Upp