Lite nytt till fisen

 
 
 
Hämtade ut paketet igår från Kappahl som jag beställde för ett tag sen till lillfisen. Alla små plagg är så underbart söta att jag typ dör sötdöden varje gång jag håller i en tröja eller ett liten body. Den bruna byxan med knappar har vi sedan tidigare, men älskar dom så vi tog en storlek större också. Så himla gulligt att det ser ut som små morfarskalsonger ♥. Newbie har verkligen hur mycket fint, även om det dock går i ganska "oglada" färger det mesta. Innan vi visste att fisen är en pojke så köpte jag en hel del från Newbie just eftersom de är ganska unisex på färgerna och modellerna. Däremot så har jag fått hem ett par byxor som jag insåg hade spets nere vid foten. Lite fundersam på det. Vi får väl dra strumpan över.
Tycker ni att jag är knäpp som bryr mig om så små saker?
 
Har paketet från Lindex och H&M kvar att hämta ut, sen tror jag att vi nöjer oss med kläder till lillen är född. Han lär ju få en hel del av andra också.
 
 
 Det här är väl vad vi hittills hamstrat på oss. Det kommer bli en mysig liten kille, det kan man konstatera. Mjukt och gosigt ska det va!
I väntan på dig | | En kommentar |

Vecka 21

 
♥Hjärtslag. Denna vecka kan man lyssna på barnets hjärta. Det slår snabbt - 120 till 160 slag i minuten, och det låter nästan som galloperande hästar. Ett vanligt stetoskop är allt som krävs för att du ska kunna lyssna på barnets hjärta. Nu kan du kanske känna mer regelrätta sparkar långt upp i magen och ända nere vid blygdbenet. Sinnesorganen utvecklas i snabb takt och smaklökarna på tungan är färdiga.
Vikt och längd. Barnet är nu ca. 18cm långt mellan huvud och tjärt och väger mellan 290g och 360g vid veckans slut.
 
♥Du. Ömmande ställen. Ryggvärk, särskillt i ryggslutet är mycket vanligt. Och det är inte så konstigt - den växande livmodern förskjuter tyngdpunkten och pressar fram ryggslutet. Samtidigt mjukar hormonet relaxin upp alla leder och ligament i kroppen. Brösten kan börja läcka råmjölk.
 
Humör, krämpor och cravings. Har haft mindre ont denna vecka. Tror att jag börjar lära mig lite hur jag ska röra mig och vad jag orkar. Huvudvärken har jag också lärt mig att hålla borta, men halsbrännan däremot är fruktansvärd. Pratade med barnmorskan om det idag och Omeprazol går jättebra att ta. Magen växer och lillfisen där inne har varit så lugn denna vecka så jag har nästan hunnit bli orolig. Men vi fick lyssna på hjärtat för första gången idag så nu känns det genast mycket bättre. Det är inte klokt hur fort det slår. Han verkade dock inte så värst förtjust i att barnmorskan var där och rörde med "micken" och tryckte för det var som att han sparkade undan den och stack iväg hela tiden så hon fick jaga fisen lite för att vi skulle få höra hjärtat. 
Jag är mer törstig nu också än jag varit. Ett helvete att gå på toa var femte minut, men jag har ändå gjort som vana att jag ska dricka minst två kannor med vatten om dagen och det är inga problem. Magen fungerar mycket bättre också och sen så dricker jag inte läsk eller sån skit heller. Superbra ju! Socker- och järnvärdet var tiptop så det känns också superskönt. Däremot så insåg jag att jag har gått upp mer i vikt än jag kanske trott. Hemma väger jag mig oftast i princip naken, på lab har jag ju kläder på, så jag har nu totalt gått upp drygt 8 kilo.
 
 
Här ser ni en bild framifrån på min tjockismage. Jag har totalt tappat det yns av midja jag tidigare haft och är nu helt rak i figuren, naveln är som jag skrev förra veckan mycket grundare - superflummigt. Och ännu lustigare när hålet från piercingen töjer sig lite. 
 
I väntan på dig | | Kommentera |

Ny design!

Men alltså vad tycker ni då?
 
Nu är den nya designen på plats och personligen så ääääälskar jag den. Den är verkligen "jag".
Jag kan nu sluta med att skriva datum i varje rubrik eftersom det nu inte längre ser ut som att jag skrivit alla inlägg under en och samma dag varje månad.
Det har tillkommit en liten pil i högra hörnet där man kan flytta sig direkt, högst upp på sidan. Det är världen snyggaste färger och mönster i designen och vi slipper nu se alla inlägg och kategorier i profilen, vilket jag stört mig på otroligt mycket.
Nu ligger "historiken", så att säga, i en rullista högst upp i headern. Där kan ni rota i det förflutna eller bläddra bland kategorierna på inläggen.
Vill ni följa mig på bloglovin' så finns det ett + intill där också, alternativt hjärtat som ligger i profilen. Där finns även länkar till min Instagram, Facebook och Tumblr, precis som förut.
Ett litet tjuvkik till min Instagram hittar ni också längst ner i profilen.
 
Sist, men absolut inte minst. Vill ni veta vem denna sjukt duktiga och fantastiska tjej är, som hjälpt mig ta fram denna design och satt mina tankar på papper så hittar ni en länk direkt till henne allra längst ner.
Stort tack Ida, du gjorde ett grymt arbete! Vi hörs av igen till hösten.
Kram till dig! 
 
 
Om bloggen | | En kommentar |
Upp