Hej lille skrattmås

Eftersom det regnat och blåst om vartannat i några dagar nu så har det samlats en hel del pollen på balkongen. Vi är nämligen omringade av gigansiska dammande tallar. Mindre roligt när man är jätteallergisk och ännu mindre roligt när man inte kan medicinera som vanligt. När jag öppnade dörren och såg att det mer såg ut som att någon målat om hela balkongen gul så jag hade inget direkt val än att börja städa om vi någonsin mer vill vistas där. Lite svabbande och torkande senare så doftar balkongen såpa, mina ögon kliar och näsan rinner, men nu är det fint igen och inte så gult längre. 
Under tiden jag höll på här ute fick jag sällskap av en liten skrattmås som landade på lyktstolpen alldeles intill. Den tittade på när jag grejjade och funderade nog om jag inte skulle bjuta på nånting gott för när jag var klar och bar in hinken så flög den iväg. Lyckades dock fånga den på bild innan. Se så fin!
 
 
 
 
Dags att börja fundera över middagen nu och eventuellt strosa ner till Coop om jag inte hittar nånting gott i kylen. Vet inte alls vad jag ska laga idag, så tipsa gärna om nåt gott jag kan äta idag. Gärna lättlagat, snabbt och enkelt eftersom fästmannen jobbar även idag så jag ska äta solokvist.
 
För er extra nyfikna kan jag meddela att det verkar vara en grilldag för Kalixborna. Var och varannnan kotte som kommer ut från Coop har grillkol i handen. Det är ju visserligen en fin dag, när solen skiner. Men det är ganska mycket moln också och då blir det riktigt kyligt tycker jag. Men det kanske grillas ändå, bara för att det är lördag liksom.
Jajjemensan jag har stenkoll på kommunenbefolkningens inköpsvanor nu. Stenkoll!
Vardagligt | |
Upp