En sån grå söndag...

Det regnar idag.
 
Jag och fästmannen har planerat att städa och handla idag. Den stora storhandlardagen med andra ord. Vi har sovit länge trots att vi inte skulle, men vad gör väl det när det regnar och är grått!
 
 
Så började inlägget jag tänkte skriva i söndags. Jag gjorde aldrig det klart. Något annat kom förmodligen i vägen. Jag hoppas att jag kommer ta mig tid till att hålla igång bloggen även efter lille P har kommit. Med tanke på hur dålig jag är just nu.. 
Jag är väldigt trött nu också. Sover länge på nätterna, vilar mycket under dagen så den vakna tiden går oftast åt till annat. 
Vi städade som tusan i söndags iaf, precis så som jag skrev att vi skulle. Dammtorkade, plockade, dammsög, skurade golv, bytte sängkläder och putsade fönster. Sen var jag helt slut. Vi handlade igår istället. Nu är hemmet rent och kylen full. En sjukt skön känsla. Jag klippte mig igår också.  Men förutom de två sakerna så sov vi mest. Älsklingen är inte riktigt i form heller så det var skönt av vi båda kunde sova bort den dagen. 
 
 
Här är en Instagrambild på mitt nya, ljusa, korta hår. Fler bilder finns på min Instagram
@linablomback
Vardagligt | |
Upp