Ballen

Måste ju visa bilderna jag utlovat från vår lilla balkong också. Det är svårt att få en bra överblick på hur det ser ut när det är så litet utrymme, men vi tycker om den jättemycket och passar oss perfekt för att sitta och mysa på, äta frukost och middag och ha våra fruktstunder i solskenet.
Det är fortfarande golv som saknas, men vi kanske bara lägger matta trots allt i år. Ett skydd av något slag mot solen på ena sidan ska också sättas upp. Funderade ett tag på parasoll, men jag har så dålig erfarenhet av parasoller på balkonger så det blir nog ett draperi typ.
 
 
 
Denna fick följa med bara för att jag drack saft när jag fotade och för att jag tycker att flaskan är så söt. När man vill ha en god saft, inte hunnit koka själv, även om det må vara socker i så är denna utmärkt. Så himla god!
Heminredning och detaljer | |
#1 - - Johanna:

Vad mysigt ni gjort det. Vi har ju både balkong och altan så har inte brytt mig om, att göra något åt balkongen ännu, men det kanske får bli ett ryck i morgon, blev ju inspirerad nu :D

Svar: Tack snälla! Ja man får göra det man kan med det lilla man har. :) Jag önskar så innerligt att jag hade en altan så jag kunde plantera lite mer, lite större sådär och få plats för andra fina saker. Ett hus vore rena drömmen, men det får bli ett senare projekt. Bara det där att kunna gå ut på gården/trädgården direkt - underbart!
Lina

Upp