Att vara så trött

Jag drar runt i ett konstant dis just nu. Jag är trött. Så trött.
 
I början av graviditeten var jag också trött. Under en kort period sov jag i princip hela tiden. Det är lite samma just nu. Var lite orolig att det var järnvärdet, men eftersom det var så otroligt bra för 3 veckor sedan hade jag lite svårt att tro att det skulle sänks så pass drastiskt att jag plötsligt blivit såhär trött. På besöket hos BM i måndags togs därför ett extra prov. BM bekräftade lite mina misstankar om att det är en period just nu i slutet som gör att man blir allmänt trött. Och i kombination med min allergi och medicinen som följer med den resulterar det i att jag blir ännu tröttare. Har försökt låta bli att ta allergimedicinen nu så mycket jag kan för att slippa sova bort hela dagarna, varje dag liksom. Och precis som jag tänkte så visade sig järnvärdet vara jättebra fortfarande.
 
 
Dagarna spenderas nu mest på soffan, under täcket. Jag äter och sover typ. Kramas och myser med min älskling och tittar på film. Plockar lite här hemma när jag orkar och idag har jag (kort i taket), tvättat större delen av dagen. Hade en tvättkorg som vi inte längre kunde stänga locket på och sen jag har faktiskt tvättat upp ALLA ljusa kläder till lillfisen. Hur mysigt! ♥
Några tvättar till av mörka kläder, sängkläder osv så är allt det klart också.
Imorgon ska jag gå och köpa tvättmaskin. Om jag orkar. Känns som att vi varken kommer vilja spendera tiden med annat än att springa upp och ner i tvättstugan och anpassa oss efter tvättider när bejbis kommer. Vi har inte världens största badrum, men en toppmatad maskin ryms perfekt därinne. Skötbordet får vi ha i fisens rum istället.
 
 
Fick samtal från IKEA leverans idag också och den 25'e kommer möblerna jag har beställt. Som jag längtar efter att få bygga ihop dom och fylla upp med allt som hänger och tar plats på andra ställen. Ska bli så himla roligt att få vika in små bejbiskläder i garderoben och dessutom få mer plats och luft i hallen när vi kan flytta massa kläder och skor.
 
 
Blev några dåliga bilder från min Instagram som fick laddas upp i detta inlägg. Har inte så mycket annat att bjuda på då jag inte fotat något senaste dagarna.
 
I väntan på dig, Vardagligt | | Kommentera |

Throwback

Jag tänker på det rätt ofta. På det där om hur jäkla lycklig jag är. Det liksom pirrar i hela kroppen när jag tänker på det. Att jag får dela mitt liv och leva med en så underbar varelse som min älskling. Hur overkligt det kändes och hur sådär nervös-flummigt-illamående-pirrande-fjantigt fladder det var i början när vi träffades för första gången, en andra gång. Hur jag fortfarande kan känna att jag inte riktigt landat än och fortfarande upplever samma känslor när han ser sådär på mig. Så som han gjorde en natt då vi av sjuk slump möttes. Eller om det var ödet. Tillfället är lite märkligt trots allt av många olika anledningar. 

Och det faktum att vi har en historia som kanske inte så många andra delar gör att det hela känns ännu mer ...speciellt. Han är mitt livs kärlek. I detta liv och alla andra. 
 
Sedan den natten, den stunden har vi alltid varit tillsammans. Vi har gjort allt tillsammans och delat varje stund. Jag kan inte tänka mig en dag utan honom. Mitt allt, mitt liv. Det är honom jag lever för. Jag är den lyckligaste i hela världen!
 
Gamla bilder från min Instagram från vår första tid tillsammans.
Kärleken | | Kommentera |

SWEET SKTBS

Hämtde ut paketet mer våra kläder från ...exakt, junkyard(!) häromdagen och här är två av plaggen som fanns där till mig. Bigtime oversize linne och ett par shorts med lite längre ben. I paketet låg också ett till linne till mig samt ett par jeans och en jacka till älskling. Kanske måste kolla med honom om jag får fota och visa honom också här när han testar sina nya plagg. Nu har han redan testat de som kom, men jag ska försöka tänka på det till nästa gång.
 
 
 
 
Direktlänkar till shorts och linne hittar ni här och här.
Nyinköpt | | En kommentar |
Upp