En plats att sova på.

 
 
 
Idag har vi bäddat sängen för vår lille fis. Tillsammans. Där vår son ska sova.
(Känns så sjukt orealistiskt att skriva sånt där).
 
 
Den har varit lite sådär provbäddad tidigare för ett tag sedan, men efter jag slet bort allt och tvättat allting så har den då, först idag bäddats "på riktigt". 
Hajja att det är två veckor kvar till BF idag. Hur sjukt! Ska såklart bli helt superhäftigt, megamäktigt, dundermysigt och jävligt läskigt att ha han här men jag vet inte om jag blir mer rädd eller avslappnad inför förlossningen. För varje dag som går blir allt mer verkligt och för varje dag som går så inser jag att det snart är min tur att möta den mest oförberedda, största och mest skrämmande stunden i mitt liv. För helt ärligt, den första gången man föder barn kan man nog aldrig förbereda sig på och veta hur man kommer hantera den.
Än så länge så hoppas jag bara på det bästa, ta var dag som den kommer och intalar mig själv att det kommer gå bra, det blir bra tillslut. Vi får ju helt enkelt ta det som det kommer.
 
Städar och pysslar lite idag då det är mulet och inte 40 grader varmt i lägenheten, men ska försöka hinna med några fler inlägg under kvällen. Återkom gärna.
I väntan på dig | |
#1 - - Johanna:

Åh så mysigt att bädda sängen!! Jag väntar på att min far ska komma hit i morgon och tapetsera barnrummet o sedan lägga golv så jag kan börja inreda och fixa i slutet på veckan.

#2 - - Agnez:

Snart är han här! ❤❤❤

#3 - - Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥:

Åh så mysigt!! Snart är han här :D

Upp