Idag är det ingen vanlig dag

...för det är min älsklings födelsedag! Grattis hjärtat ♥ 
 
Tyvärr så jobbar han hela kvällen idag och presenten till honom har dessutom inte kommit så vi får skjuta på firandet lite.
 
Knäppis som han är så var det ändå han som kom hem med massa fina saker till mig igår. Han kom hem med pizza, supergod rullkebab som jag varit sugen på så länge. Han hade dessutom köpt 3 underbart vackra rosor och en vit, fluffig kanin med låååånga öron från Bukowski. Fina, underbara man. Jag är så bortskämd. Och jag då, jag firar inte ens honom på hans födelsedag. Skämmes!
Fast nu får jag det att låta så mycket värre än vad det är. Jag kan tycka att jag ockå kan vara ganska snäll ibland, det råkades bara bli såhär idag. 
Vi får se, han kanske får lite uppvaktning ikväll när han kommer hem. 
 
Men nu måste jag börja med att försöka ta mig ut.
 
 
 
Vardagligt | | Kommentera |

Liten uppdatering...

Passade på att ändra texten lite i profilen nu också. Och om någon av er inte redan lagt märke till det så har jag en "bugg" i bloggen då det ser ut som att alla mina inlägg i Januari är publicerade den 1'a,
i december den 12'e, november den 11'e och ja.. ni ser mönstret? Jag har tidigare kontaktat personen som gjort min design angående detta, men jag vet inte vad som hände sen. Det är fortfarande samma ser jag. 
Ska försöka ordna upp det, men om det är någon som besitter kunskapen om detta bättre än jag, säg gärna till.
Vardagligt | | Kommentera |

Men hallå!

Det var länge sen va! Har haft världens längsta ofrivilliga paus härifrån kan man säga. Eller, inte ofrivillig kanske, det är nog inte helt sant. Det började med flytten och att vi blev utan internet. Sedan har det bara rullat på av sig själv. Jag har lite "glömt" att lägga tillbaka bloggen i min vardag. Mycket annat dök upp lite oväntat. Sen blir det som det blir. Man börjar fundera på det igen... fundera på vad man ska skriva, vad man ska "skylla" på och sedan sätter man lite för stor press på sig själv och så blir det inte alls. 
 
Men nu ska jag försöka återuppta denna igen och förhoppningsvis har ni inte alla tappat tron på mig helt?
Vad gör ni nu för tiden?
 
Vi börjar med lite bilder från min Instagram. Roligare än så blir det inte just nu..
 
  
♥Jag har börjat prenumerera på Glossybox / ♥Rosa rosor / ♥Jul i vårt hus
  
♥Överraskande besked till våra mammor på julafton / ♥Lung nyårsafton hemma / ♥Jag lever på gröt
 
Som ni nu (om ni inte tidigare) räknat ut så är jag gravid och vi väntar vårt första barn. Stor fokus och mycket tankar har sista tiden legat på detta lilla knyte som valt att möblera om och bo i min mage. Jag har under en tid mått riktigt riktigt dåligt så där har ni också en fet bortförklaring till varför jag inte skrivit. 
 
Detta var nog allt för denna gång. Funderar ni över något, fråga vad ni vill. Jag ska försöka berätta allt så detaljerat jag vill mer framöver.
 
Vardagligt | | Kommentera |
Upp