Kakbakarsöndag

Idag bakas det kakor. 
 
Började redan igår lite smått, men fick ont i ryggen och tiden räckte inte riktigt till då det var i samma veva som middagshungern slog till.

Inatt har jag för första gången i mitt liv (känns det som), sovit riktigt gott. Mina smärtor i ljumskar och blygdben har av någon magisk anledning försvunnit. Puts veck! Bara sådär? Ja alltså jag fattar inte heller. Upplys mig gärna om du sitter på en förklaring.
Denna underbara känsla har ju då resulterat i att jag idag bakar ännu mer kakor. Är inne på min femte sort nu. Tvivlar på att det blir sju då jag inte riktigt vet varker var jag ska förvara dom eller vad jag ska placera dom i. Inte så snyggt att sätta småkakor i fryspåsar typ. Nä kakor vill man ju ha i fina plåtburkar och jag har tyvärr inte så många. 
Måste köpa fler. Hej Handplockat! 
 
 
• Chokladsnitt • Drömmar • Blåbärsgrottor • Kolakakor • Schackrutor 
 
Tvättar massor idag också. Det är inte något ögonbrynshöjande just idag direkt, men jag tvättar sängkläder idag. Och sängkappan. Har inte tvättat den. Någonsin faktiskt och den har nog hängt däröver i ett halvår nu så jag tänkte att det var på tiden. Den är ju såklart inte smutsig, men den blir ju lite dammig å sådär efter ett tag. Sen ska det dammsugas också. Och torkas lite damm. 
Jaa exakt! Det är söndag idag. Av någon lustig anledning så har de senaste tre söndagarna i följd blivit städdag. Hur det då kommer sig. Men det känns bra. Jag är ju en såndär typ som småstädar lite hela tiden eftersom jag är ganska petig med att det ska vara ordning och reda hemma så det krävs inte så mycket mer än ett litet varv med dammusgaren och trasan dagar som dessa. Blir intressant att se om och hur det kommer förändras då bäbis är här.
 
Vardagligt | |
Upp