BF+6

 
Nej ingen bejbis än som ni ser. Inte heller några tecken på att det skulle vara ens i närheten. Han är sjukt obrydd och vill bara ligga kvar i magen och mysa och trycka fötterna i sin mammas revben. Det är grejjer det.
Sist vi var hos barnmorskan var jag helt bergsäker på att vi inte skulle återkomma med lillfisen kvar i magen.
Vi har tid för besök på måndag.
Känns inte alls lika sannolikt att han kommer innan dess. Men vem vet, många av er har ju gissat att söndag är en bra dag för Lille P att ha födelsedag på. Ni kanske har rätt. Ni kanske har bättre koll och känsla än vad jag har.
Det vore ju ballt.
 
Jag har fått tillbaka mina smärtor i ljumskarna igen. Nu med en helt ny kraft känns det som och det gör ondare än någonsin. Skulle kunna tänka mig liknande känsla om man skulle ligga på golvet och någon slår med ett tillhygge några gånger, ganska halvhårt sådär eller alternativt stampar en över blygdbenet och i ljumskpartiet typ och att sedan resa sig upp och försöka gå. Ah mjo, ungefär så skulle det nog kännas.
Trots detta så tycker jag att det är astrist att bara ligga inne och röra sig mellan sängen och soffan på dagarna och tror också att det någonstans kan vara lite bra ocg nyttigt att röra lite på sig även om det gör skitjävlaont. Hasade mig därför ut idag och till Folkets Hus för att besöka min älskade kärlek på arbetet. När vi sedan var hemma igen var jag helt slut.
Älskar att man redan kan börja ana känslan av att hösten är på väg. Den där speciella känslan och doften när man andas in luften i lungorna.
Helt klart en av mina favoriserade årstider så det gjorde mig säkert gott.
 
(Grynig bild tagen med mobilen efter en stunds vila tidigare idag)
 
I väntan på dig | |
#1 - - Krille kristian palmen :

Kram lina ilar söt rar puss
Krille Kristian palmen

Upp