Föräldrautbildning

Tips och tankar mottages tacksamt!
 
Fick idag ett sms från vår barnmorska om att föräldrautbildningen börjar snart och om vi är intresserade av att vara med skulle vi höra av oss.
Jag ser väl inte egentligen någon nackdel med att närvara, men samtidigt är jag lite fundersam över hur nödvändigt det ändå är?
Får man verkligen veta nånting man inte redan vet eller lära sig något man inte redan kan eller något som man annars inte kan ta upp under de annars så regelbundna träffar man har med sin BM?
 
Är det någon av er som kan ge exempel på för-/nackdelar eller finns det någon som läser detta som valde att inte gå. Någon som ångrat sig i efterhand eller någon som tycker att det går att avstå?

Hallå, vem är ni?

Besöksrekord idag.
Frågan jag genast då ställer mig är, varför just idag och vad beror det på? 
Det som slår mig sen är, vem är alla ni som finner min vardag så pass intressant att ni lägger tid på att läsa min blogg, var kommer ni ifrån, har ni själva någon blogg jag bör läsa?
Alltså lämna gärna ett litet spår efter er när ni går så jag kan följa efter. Vore kul.
 
Tack för att ni hänger här iaf, det gör mig glad. Oavsett vad anledningen må vara. 
 
 
Vardagligt | | En kommentar |

Rockar pastell
Såhär ser jag ut idag liksom. Älskar färgerna! Tog dessa bilder precis innan jag for hemifrån och just i detta nu sitter jag tillbakalutad med benen på stolen bredvid och tittar på min vän Anna när hon förbereder middagen. Hur bra man får ha det ibland! 
Anna har bjudit in mig samt hennes föräldrar på tvårätters middag idag (med efterrätt) och sen ska vi se film. Min älskling jobbar ju så detta kunde inte komma vid bättre tillfälle. 
Något som inte alls var bra idag, var att jag köpte en daimglass och när jag precis ätit chokladen runt så tappade jag den i gruset. Ledsen Lina.
Dagens outfit | | En kommentar |
Upp