Måndagar. Inte så olik söndagar

Det här med att inte jobba alltså.
 
Det har som jag skrivit tidigare både sina för- och nackdelar. Igår tog vi sovmorgon. Tog en promenad ner på stan. Vandrade runt lite innan vi fortsatte hem till Axel och hans familj för att fira honom på hans 3-årsdag. Vi överlämnade en present som jag tror gick hem. Sjukt svårt det där att köpa presenter till 3-åringar. Fikade lite och surrade. Trevligt. 
Promenerade hem till svärföräldrarna där vi sedan lånade bil och åkte ner till Coop. Vi landade hemma i soffan kring 19-tiden med varsin hamburgare, såg film och ugefär där någonstans stannade söndagen. 
 
Idag, måndag, är det dags att ta tag i söndagsbestyren. Jag tog sovmorgon även denna dag. Struntade i att klä mig och satte bara upp håret i en tofs. Listor ska skrivas, villkoren för a-kassa ska uppfyllas. Disken ska tas omhand och det är nu läge att laga en bra middag, lagom till fästmannen kommer hem. 
Fix och plock av tvätt, prylar och skräp. Ikväll ska jag googla och anteckna recept och förslag till bjudmat. Känns jätteroligt och längtar jättemycket till min fina vän Anna's kommande 30-årsfest! 
 
Imorgon ska jag kontakta hyresvärden angående frågor om inflyttande hyresgäst. Även vattenfall och bredbandsbolaget bör jag kontakta snart. 
Läge att inhandla fler flyttlådor också. Sjukt irriterande att de ska vara så besvärliga att släpa hem bara. Och just det, paketet på ICA. MÅSTE försöka få hem det senast imorgon också inann det går tillbaka. 
 
Nu. Slutsvamlat. Avslutar med detta. . . 
 
 
 
 
 
Vardagligt | | Kommentera |

Det är dött på Instaflödet just nu, men här kommer lite från senast

   
♥Jag har en 86-årig brevvän! ♥Kontraktskrivning på nya lägenheten. Lycka! ♥Me!
  
♥Äntligen är hösten här. ♥Frukost med svenska trädgårdsäpplen ♥En bok som jag är otroligt sugen på
 
 
Klicka på bilden och följ mig här:
 
 
 
Instagram | | Kommentera |

Jag tävlar om 150 dollar att shoppa för på sheinside.com

 
Fram til den 15'e oktober har Fredrika en tävling i samarbete med sheinside.com där man har chans att kamma hem en vist på 150 dollar att handla för på hemsidan. Sheinside har så sjukt mycket fina kläder i min smak och jag skulle bli så glad om jag fick denna möjlighet att vinna detta då garderoben hamnar lite på sidan av just nu då  alla pengar går åt till det nya hemmet. 
Vill ni också ha chans på detta underbara tillfälle? Ja, då tycker jag att ni klickar på bilden för att komma direkt till tävlingen och följ Fredrika's instruktioner.
 
 
 
 
Tips och rekommendationer | | Kommentera |
Upp