Sloppy Joe

Tvätten kändes inte superlockande när väckarklockan ringde imorse. Sov lite längre än tänkt, men till sist tog jag mig upp och glad är jag för det. . . . (Men gladast är nog räven?)
När jag var halvvägs in i tvättberget tog jag en paus, gjorde frukost och väckte min andra halva som fortfarande sov.
 
    
 
 
 
 
Sen har vi gjort "nytta" hemma idag. Papper har sorterats, vi har gått igenom pärmar, parat ihop våra strumpor och jag har rättat kassakorten som blev knas sist.
Vi har fikat hemma hos svärisarna och jag har handlat på ICA medans fästmannen har jobbat kväll med att måla om gymmet.
När jag kom hem från affären tog jag ett beslut att dammsuga. Slutade med totalkaos och nu är hela lägenheten kliniskt ren och sovrummet är möblerat om.
 
Min fantastiska kvällsarbetare kommer snart hem så nu ska jag slänga ihop lite Sloppy Joes, sen blir det slackerhäng i soffan resten av kvällen. Kan hända att en vinflaska öppnas.
 
 
 
 
 
Vardagligt | frukost, tvätt | | Kommentera |

Jävla mens!

Första dagen efter sjukskrivningen gick bra mycket över förväntan måste jag säga. Jag erkänner, jag kände mig helt grön vid start, jag hade typ glömt vilken tangent som var svar, koppling och vilken som var namnsök och ärendesök. Men det löste sig tillslut.

Efter ångesten lagt sig och samtalen rullade på gick det inte alls så dåligt som jag hade föreställt mig. Men jag är duktig på dedär. Utgå ifrån den värsta ungefär.

Jag känner mig låååångt ifrån redo och "kunnig", men jävlar jag ska bli. Snart.

Efter avslutat arbetspass, inköp av tvättmedel, intag av middagsmat (rester), lite glass och chips, så brakade århundradets mensvärk lös. En film senare och nu har vi bäddat ner oss i sängen. Vi ska se en annan film här, vilket betyder - älskling ska se en film och jag ska somna utslagen av smärta på hans bröst. Det är helt utomjordiskt. Jag har så ont så det värker ända ner i benen, till knäna. På sant. Det gör så satans ont.

Häxan är lös. Godnatt!

Vardagligt | | Kommentera |

Jag överlevde!!

"Let your inner light shine"
 
 
Oh my fucking ... vad härligt det var ute! Jag orkade inte med en så lång sväng, men jag var ute i drygt en halvtimma i alla fall. Sög in solskenet, den friska luften, energin från alla andra glada promenerare. Lyssnade på fågelkvitter, lekande barn, tonerna av bra musik och ljudet från skotrar som körde omkring någonstans i närheten. Jag vill ut till stugan nu!
 
Gick förbi affären på vägen hem. Köpte lite ingredienser till middagen.. Har nu rengjort nyllet på djupet och målat naglarna. Börjar snart känna mig någorlunda fräsch. Snart. Ni hittar fler bilder på min Instagram. Följ med där också vettja! @linablomback
 
Nu ska jag vara snäll fästmö och rulla köttbullar till älskling.. ♥
Vardagligt | Glädje, bilder, börjaleva, livet | | Kommentera |
Upp