I'll be back!

Inte så mycket aktivitet på bloggen just nu...
 
Känns inte direkt heller som att det är något jag har varken tid eller ork med. Att lära sig ett nytt yrke som är helt främmande från vad man gjort tidigare är inte smärtfritt om man säger så.
Jag är helt slut. Totalt tom när jag kommer hem. Alla intryck som kommer under en dag och all information som man ska lära sig är lite mer än vad min lilla hjärna har kapacitet för tror jag.
 
Klart att jag lär mig. Mer och mer för varje dag. Men jag är otålig. Vill kunna allt och lite till nu nu nu och tycker inte alls om att inte förstå, inte kunna.
 
Jag återkommer....
Vardagligt | | 2 kommentarer |

Onsdag - mitt i veckan

Kylen börjar sina på alternativ till frukost - då blir det oftast gröt. Det finns alltid möjlighet att göra gröt. Gott är det också, bara lite "tungt" före 06 på morgonen.

Det är fullt upp från morgon till kväll. Väckarklockan ringer 05, senast 08 är jag på jobbet. Det är så jävla skönt att ha vettiga arbetstider, men just nu under utbildningstiden är det så sjukt påfrestande för mig då jag blir helt matt och tom av att sitta och försöka ta in information och lyssna så många timmar varje dag. Tackar gudarna för de praktiska stunderna som också kläms in.

När jag är hemma igen på eftermiddagen, vi har lagat mat och ätit ägnar jag de få vakna timmarna till att krama min fina kille. Senast kl.22 sover jag.

Jag är så glad att allt utom dukar och en matta är klar inför festen nästa helg för hade den inte varit planerad, klar och allt inköpt så hade jag ställt in. Tack mitt hjärta - du har verkligen gett mig den bästa av presenter som fixat och köpt allt! <3

....nu ska jag iväg igen.

Vardagligt | | Kommentera |

Smoooothie

Det här med att göra smothies till frukost/mellanmål är nånting som är väldigt inkört hos mig. Jag har provat de flesta sorter och mixtrat med de flesta smaker. Ibland bra - ibland ....inte så bra.

Idag har jag gjort min första gröna smothie. Konstigt, men sant. Jag har länge varit sugen på att köpa spirulina, men aldrig kommit mig för. Inget jag heller "råkats" springa på så det har blivit ett spontanköp.

Idag blandade jag följande:
1 grönt syrligt äpple utan kärnor
Några centimeter gurka
1 näve bladspenat
1 pressad blodapelsinjuice

Jag hade nog valt att använda citron om det fanns hemma och eventuellt fylla ut med en banan, men jag äter både ägg och kalkon till frukost idag så det kändes som för "tungt".

Trevlig lördag!

Vardagligt | | En kommentar |
Upp