Alternativ 2; Hollies - Aspen down jacket

(Klicka på bilden för att komma till sidan). 
 
Här är alltså det andra alternativet från Hollies. Anledningen till att jag föll för denna var tofsarna. Exakt likadana som tofsarna på en av mina mössor. Den känns dock lite för "beige" kanske, men ändå så himla fin. Vilken tycker ni är bäst?
 
 
 
Cravings | | En kommentar |

Tommy Hilfiger - Martina Jacket

(Klicka på bilden för att komma till sidan).
 

Jag hade redan förra vintern bestämt mig för en ny vinterjacka. Har varit inne på en Canada Goose i flera år, men har alltid velat fram och tillbaka. Ska jag - ska jag inte? Först föll jag för Trillium parka, förra året blev jag intresserad av Kensington parka. När det väl var tänkt fanns inte storleken och färgen någonstans. Sen bestämde jag mig, har jag velat fram och tillbaka så länge så är det nog fan inte tänkt att jag ska ha en heller. Hade jag verkligen velat ha en, då hade jag haft en. Och sen, alla har ju en. Kan vi inte Canada Goose nu?
 
Jag har bestämt att jag ska ha en kortare jacka i år. Parkas och kappor finns det gott om i vintergarderoben. En snygg kort fast varm jacka är ju det bästa och denna från Tommy Hilfiger är hittills det bäst jag hittat. Ljus, precis i min smak, dunvadderad och midjekort. Kan inte bli bättre! Ska kika vidare lite till innan jag bestämmer mig, men jo denna ligger högt på listan. Har hittat en annan från Hollies, lite liknande denna, men ändå väldigt olika. Så den är också ett alternativ. Vad tycker ni då?
Visst är den ganska "Lina"?!
 
 
 
Cravings | | En kommentar |

Liten kort uppdatering

Skitnatt inatt. . . 
 
Vaknade med ett illamående från helvetet kring 04-tiden. Därför blev det sovmorgon idag, av det häftigare slaget. Åt yoghurt till frukost i hopp om att det skulle kännas lite bättre i magen då. Milt liksom. Gick väl sådär, det var gott med nånting lättflytande och kallt, men halsbrännan som kom uppskattas inte. 
 
På schemat idag är det städning och tvätt som gäller. Snacka om fredagsmys va?! Sen är det väl läge att byta bild här på bloggen. Igen! Men med tanke på att hårfärgen skiftat rätt häftigt senaste tiden så måste väl bloggen hänga med också. Ska försöka ordna det också. 
 
Vi var och tittade på en lägenhet igår. Fin. Det blev ett tack, men nej tack. Kök och badrum var för små. Visst, det var bättre på många sätt än där vi bor nu, men varför flytta för att flytta? Vill hitta ett ställe som känns hemma för oss båda och ett ställe där vi kan bo i princip hur länge som helst. Så, letandet fortsätter och jag väntar nu på samtal från en person som ska flytta så vi kan boka in en titt där också. Håll tummarna!
Vardagligt | | Kommentera |
Upp